Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Rakušanová, Jarmila (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1983
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni : slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas /
Autor: Dufek, Oldřich
Vydáno: (2006) -
Mezinárodní kuchařka /
Autor: Fialová, Juliana Anna
Vydáno: (1984) -
Houby /
Autor: Smotlacha, Miroslav
Vydáno: (1969) -
100 a 1 bramborových jídel /
Autor: Frolíková, Jana, a další
Vydáno: (1978) -
Instalatérské práce /
Autor: Pehle, Tobias
Vydáno: (2002)