Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni : slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas /

Kuchařka obsahuje recepty a rady, jak upravit, ošetřit a připravit maso nejen z divoké zvěře

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dufek, Oldřich (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Čestlice : Medica Publishing - Pavla Momčilová, c2006
Edice:Pavla vaří a peče zdravě
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01212ma 2a2200265 454500
001 4271200000006873
005 20210813015105.0
008 0914s2006----xr ---------u-------cze-d
020 |a 80-85936-56-9 :  |c 189.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 637.55 
080 |a 641.55:637.55 
100 1 |a Dufek, Oldřich  |4 aut 
245 1 0 |a Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni :  |b slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas /  |c Oldřich Dufek 
260 |a Čestlice :  |b Medica Publishing - Pavla Momčilová,  |c c2006 
300 |a 93 s., [8] s. fot. příl. :  |b fot. ;  |c 23 cm 
490 1 |a Pavla vaří a peče zdravě ;  |v sv. 15 
520 2 |a Kuchařka obsahuje recepty a rady, jak upravit, ošetřit a připravit maso nejen z divoké zvěře 
653 |a kuchařky  |a kuchařské recepty  |a zvěřina  |a zvěřinová jídla  |a masitá jídla  |a vaření 
830 0 |a Pavla vaří a peče zdravě 
910 |a BNG508 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 6005  |d 6005 
993 |0 0  |1 427120014309  |4 0  |6 63755_  |7 0  |9 6021  |b 0  |c 14309  |d 2015-09-14  |e 0  |f DOSP  |g 637.55  |h 189.00  |i Knihovna Benešov  |l DOSP  |r 2021-08-13  |t 5  |w 2021-08-13  |y KN