Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni : slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas /
Kuchařka obsahuje recepty a rady, jak upravit, ošetřit a připravit maso nejen z divoké zvěře
Uloženo v:
Hlavní autor: | Dufek, Oldřich (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Čestlice :
Medica Publishing - Pavla Momčilová,
c2006
|
Edice: | Pavla vaří a peče zdravě
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Sýry v kuchyni /
Autor: Dufek, Oldřich
Vydáno: (1989) -
100 a 1 jídel z mletého masa /
Autor: Kosek, Oldřich
Vydáno: (1980) -
Domácí kuchařka /
Autor: Dufek, Oldřich, a další
Vydáno: (1990) -
Škoda nevařit : kuchařka plná hudby /
Autor: Škoda, Martin, 1994-
Vydáno: (2017) -
Recepty pro zdravé střevo /
Autor: Kužela, Ladislav, 1968-
Vydáno: (2024)